محمد سلطانیفر گفت: دولت از رسانههایی که در یک سال اخیر مجوز گرفتهاند حمایت نمیکند.
به گزارش شرق24:محمد سلطانی فر، معاون امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز در نشست مدیران رسانههای خراسان شمالی، شکل گیری نهاد های صنفی را راهکاری برای واگذاری فرهنگ به صاحبان اصلی آن برشمرد و افزود: داشتن متولی متعدد برای رسانه و روزنامه ها مشکل ساز شده است.
وی با بیان اینکه بسیاری از مسئولان دستگاههای اجرایی واجد شرایط شرکت در دورههای آموزشی رسانه هستند افزود: کلاسهای متعدد آموزشی برای مسئولین دستگاههای اجرایی منعقد شده تا ترس مدیران از روزنامه و خبرنگار ریخته شود چراکه وظیفه و جایگاه مدیران، دادن اطلاعات به خبرنگاران و روزنامهنگاران است.
سلطانی فر در ادامه با اشاره به اینکه اکنون بیش از 6 هزار مجوز رسانهای در کشور صادر و 4 هزار پایگاه خبری در کشور فعالیت دارند خاطرنشان کرد: امروزه بیش از 40 خبرگزاری در کشور فعالیت دارند که این تعداد خبرگزاری از خبرگزاریهای اتحادیه اروپا بیشتر است لذا به دنبال بازنگری مجدد در این حوزه هستیم.
وی با اشاره به مشکلات زنجیرهای اقتصادی در کشور اظهارکرد: مشکلات مطبوعات حلقه ای از زنجیره مشکلات اقتصادی کشور است .
وی به زد و بند های موجود در توزیع آگهی ها بر اساس مصوبه وزرت ارشاد اشاره کرد و افزود: هر چند این نکته نیازمند پیگیری است اما روزنامه ها نیز در انتشار خارج از مصوبه(م.الف)دخیل هستند.
معاون امور مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه به لزوم ارائه آموزش مستمر بر فعالان عصره خبر اشاره و تاکید کرد: بسیاری از مسئولین نیز نیازمند آموزش سواد رسانه ای هستند.
وی ترس مسئولین از روزنامه نگاران را بخاطر ناآگاهی آنان از جایگاه رسانه برشمرد و گفت: باید مسئولان نحوه مراوده و تعامل با روزنامه نگاران را یاد داشته داشته باشند و خبرنگاران هم نباید به دنبال مچ گیری باشند.
سلطانی فر گفت: با وجود اینکه 14 سال از استقلال استان خراسان شمالی از خراسان بزرگ می گذرد با این وجود سایه خراسان بزرگ بر سر این استان وجود دارد.
وی این عامل را بخشی از مشکلات حاکم بر مطبوعات استان عنوان کرد و افزود: تلاش بر این است تا این سایه کمتر شود.
معاون امور مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه تعداد خبرگزاریها کشور از اتحادیه اروپا بیشتر است، گفت: وجود۶ هزار مجوز رسانهای و ۴ هزار پایگاه خبری در کشور این سئوال را ایجاد می کند که آیا این حجم از رسانه ها برای مسیر توسعه ضرورت دارد؟
وی همچنین از وجود ۶۶۱ نشریه اقتصادی و ۳۳۰ نشریه ورزشی ازجمله شاهد مثالها در عرصههای تخصصی نام برد و خاطرنشان کرد: اگر این نشریهها تأثیر موردنظر را داشتند باید در عرصه اقتصادی و ورزشی جزو برترهای جهان میشدیم.
انتهای پیام /
نظرات