تب کریمه کنگو طی تابستان در کمین است

  سرپرست دامپزشکی شهرستان جاجرم گفت: با توجه به تولیدمثل حداکثری کنه‌ها در فصل تابستان سلاخان کشتارگاه‌های شهرستان بیماری تب کریمه کنگو را جدی‌تر بگیرند.

 

 

به گزارش شرق 24 و به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی، محسن شاددل در جمع کارکنان کشتارگاه سنتی این شهرستان پس از هشدار دادن در مورد خطرات بیماری تب کریمه کنگو که یک بیماری مشترک بین انسان و دام است، اظهار کرد: با توجه به افزایش دمای هوا و رشد حداکثری کنه‌ها در این فصل سال، احتمال بروز بیماری تب کریمه کنگو بیشتر می‌شود، بنابراین ضروری است سلاخان در حین کار تمامی موارد ایمنی را رعایت نموده و با تجهیزات کامل ازجمله کلاه، دستکش، عینک و لباس کار ذبح دام‌ها را انجام دهند.

وی خاطرنشان کرد: به‌منظور افزایش سلامت گوشت تأمین‌شده، باید لاشه‌های خوراکی به مدت 24 ساعت در اتاق پیش سرد کشتارگاه نگهداری شوند و بعد از اطمینان از سلامت آن، وارد بازار عرضه شوند .

گفتنی است، کشتارگاه سنتی دام جاجرم یکی از مجهزترین کشتارگاه‌های سنتی استان خراسان شمالی است.

انتهای پیام/آ

نظرات

ارسال نظر